هل سبز 2 مثقال پاکت گلاسه
زادگاه اصلی گیاه هل در جنوب شرق آسیا بوده و در طب سنتی برای درمان بیماری های بسیاری کاربرد دارد. هل یکی از قدیمی ترین چاشنی های دنیا است و قدمت استفاده از آن مربوط به 4000 سال پیش است.
دانه های سبز هل به دلیل داشتن عطر و بوی محصور کننده طرف داران زیادی هم در ایران و هم در سایر کشور ها دارد. این گیاه همانند زعفران در کنار استفاده های خوراکی در مصارف درمانی نیز کاربرد های چشمگیری دارد. از دانه های هل جهت خشبو کردن انوع دمنوش، خوراک ها، خورشتها و انواع دسر ها استفاده کرد و جهت درمان درد معده و حتی جهت خوشبو نمودن دهان استفاده نمود. هل سبز 2 مثقال پاکت گلاسه مرینوس دارای کیفیت عالی و در بسته بندی پاکت گلاسه جذاب تولید شده و برای خریداران و مصرف کنندگانی که تمایل به خرید محصولی با کیفیت و با قیمت مناسب هستند انتخاب مناسبی است.
مشاهده و خرید هل درجه یک
ویژگی هل پاکت گلاسه
بسته بندی اين محصول از جنس لمينيت نايلون ترس، همراه با يک پنجره نمايش جهت مشاهده هل و اطمینان از کیفیت محصول داخلی آن تعبیه شده است. بسته بندی این محصول به گونه ایی است که کاملاً در برابر هر نوع آلودگي، گرد و غبار و نفوذ آب مقاوم میباشد.
خواص هل
هل یکی ادویه های خوش عطر و بو در بین خانواده های ایرانی است، که کاربردهای فراوانی هم در زمینه خوراکی و هم دارویی دارد. از جمله خواص حل می توان به حس شادابی و تازگی، تقویت دستگاه گوارش و معده، قویت حافظه و سلامت دهان و ... اشاره نمود. هلی یکی از چاشنی های گران بهاء بعد از زعفران و وانیل است، نکته جالب توجه دانه های هل این است که تمامی قسمت های آن قابل استفاده و خوش عطر و بو میباشند. بهتر است برای هر وعده استفاده از هل دانه های آنرا تازه به تازه آسیاب نمود تا عطر و بوی آن با مرور زمان از دست نرود.
مهمترین ویژگی هل:
دارای خواص ضد سرطانی: به طور ویژه در درمان سرطان روده بزرگ کاربرد دارد.
سلامت قلب و عروق: باعث کاهش ضربان قلب و موثر جهت کنترل ریتم ضربان قلب و فشار خون بالا
مفید جهت کنترل کلسترول: مواد موثره در دانه های هل باعث کنترل سطح کلسترول خون به حد چشم گیری می شود.
درمان و کنترل افسردگی: روغن هل از روغن های کاربردی در رایحه درمانی است و به طور ویژه در درمان افسردگی و بیماری های مرتبط با آن نقش موثری دارد.
بیماری های دستگاه ادرای: از گذشته اسنادی برای درمان بیماری ها و اختلالات ادارای نظیر سوزاک، التهاب مثانه و ... توسط هل ثبت شده است.
درمان و بهبود کارکرد دستگاه گوارش: ماده موثره متانولی در هل جهت کنترل مشکلات دستگاه گوارش مانند نفخ شکم، گرفتگی معده، دردهای معده و ... کاربرد دارد.
مشکلات و ناراحتی های دهان و دندان: هل از جمله ادویجاتی است که دارای خاصیت ضد میکروبی بوده و باعث کنترل میکروب های عفونی شده و مانند آنتی بیوتیک های شیمیایی تاثیری بر روی باکتری های مفید همچون پروبیوتیک ها ندارد.
ویژگی های هل مرغوب
هل مرغوب دارای 4 ویژگی مهم زیر است:
هل تازه دارای رنگ سبز است: رنگ سبز مهم ترین ویژگی هل مرغوب میباشد.
عطر و بوی تند: هل های که تازه هستند در موقع بو کردن عطر تندی را دارند.
قطر پوسته هل: هل های با کیفیت دارای ضخامت پوسته 8 mm و بیشتر دارند.
یکی دیگر از نشانه های هل مرغوب عدم باز بودن پوسته دانه آن است.