10
اردیبهشت
خواص شگفت انگیز هل

خواص شگفت انگیز هل


زمان مطالعه : 4 دقیقه

هل یک ادویه معروف است که از آن در آشپزی و طب سنتی مورد استفاده قرار می‌گیرد. این دانه‌ها با رنگ‌ها و اشکال متنوعی وجود دارند، اما عموماً خشک و بسته‌بندی شده عرضه می‌شوند.  هل دارای طعم شیرین و معطری است که به غذاها و نوشیدنی‌ها مزه و رایحه خاصی می‌بخشد. از آن در تهیه انواع غذاها، شیرینی‌ها، نان‌ها، دسرها، نوشیدنی‌ها و تنقلات استفاده می‌شود. هل با داشتن رتبه سوم در بین گران بهاء ترین ادویه های جهان، نشان از خواص و ارزشمندی والای آن است، در زمان خرید هل لازم است به قیمت هل و فروشگاهی که در آن فروش هل انجام میشود دقت لازم را داشته باشید، تا در نهایت هلی با قیمت مناست و در عین حال با کیفیت عالی را تهیه کنید. 
همچنین، هل ممکن است به صورت پودر شده نیز در دسترس باشد و به طعم و عطر غذاها افزوده شود. علاوه بر طعم و مزه خوبی که به غذاها می‌بخشد، هل خواص بسیاری دارد. به عنوان مثال، آنتی‌اکسیدان‌های موجود در هل می‌توانند در مقابله با آسیب‌های اکسیداتیو در بدن مفید باشند و سلول‌ها را محافظت کنند. همچنین، هل دارای خواص ضد التهابی، ضدباکتریایی و تسکین دهنده مشکلات گوارشی است.

هل، علاوه بر طعم و مزه خوبی که به غذاها می‌بخشد، خواص بسیاری دارد. این خواص شامل موارد زیر می‌شود:

1. خواص ضد التهابی: هل دارای ترکیبات ضد التهابی مانند آلفا پینن و بتا پینن است که می‌تواند در کاهش التهاب‌ها و عوارض آنها مفید باشد.

2. خواص آنتی‌اکسیدانی: هل دارای ترکیبات آنتی‌اکسیدانی قوی مانند فنول‌ها و فلاونوئیدها است که به مقابله با آسیب‌های اکسیداتیو در بدن کمک می‌کند و سلول‌ها را محافظت می‌کند.

3. تقویت گوارش: هل می‌تواند به بهبود عملکرد گوارش کمک کند و مشکلات معده و روده را کاهش دهد. این اثر از طریق تسهیل عملکرد معده، کاهش سوء هاضمه و تسکین مشکلات گوارشی ایجاد می‌شود.

4. کنترل قند خون: برخی تحقیقات نشان می‌دهند که مصرف هل می‌تواند به کنترل قند خون کمک کند و در کاهش ریسک بروز بیماری دیابت نوع 2 مفید باشد.

5. تسکین سردرد: برخی مطالعات نشان داده‌اند که ترکیبات هل می‌توانند در کاهش سردردهای میگرنی و سردردهای تنشی موثر باشند.

6. اثر ضدباکتریایی: هل می‌تواند علیه برخی از باکتری‌ها و میکروارگانیسم‌ها مؤثر باشد و به عنوان یک ضدعفونی کننده طبیعی عمل کند.

بنابر اعلام وزارت کشاورزی آمریکا، هر 100 گرم هل حاوی 300 کیلوکالری انرژی، 68 گرم کربوهیدارت، 11 گرم پروتئین، 28 گرم فیبر غذایی، و فاقد کلسترول است. هل سرشار از ویتامین ها و ریزمغذی های مختلف نیز است که از آن جمله می توان به نیاسین، پیریدوکسین، ریبوفلاوین، تیامین، ویتامین A، ویتامین C، سدیم، پتاسیم، کلسیم، مس، آهن، منگنز، منیزیم، فسفر و روی اشاره کرد.

افزون بر مصارف آشپزی، استفاده از هل به عنوان یک گیاه دارویی سابقه ای طولانی در فرهنگ هندی و پزشکی سنتی چینی دارد. باور بر این بوده است که هل درمانی برای عفونت های دندان و لثه، ناراحتی گلو، گرفتگی ریه، سل ریوی، التهاب پلک، اختلالات گوارشی، ناراحتی کلیه، و سنگ کیسه صفرا محسوب شده و به عنوان یک پادزهر برای سموم و زهرها نیز کاربرد داشته است.

(ccomment) دیدگاه برای این مقاله ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پشتیبانی
آخرین بازدید لحظاتی پیش
سلام دوست عزیز
شما میتوانید برای برقراری ارتباط و گرفتن راهنمایی از کارشناسان خبره ما در تلگرام به ما پیام دهید