مواد لازم برای تهیه زرشک پلو مرغ مجلسی
مرغ خرد شده ٥يا ٦ تكه
برنج ٤ الي ٥ پيمانه
رب يك قاشق غذا خوري پر
آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
زعفران يه هشتم قاشق چای خوری
زرشك يك ليوان پلوپزي
خلال بادام و خلال پسته (در صورت تمایل) به مقدار لازم
نمك و فلفل به مقدار لازم
يك عدد پياز متوسط ريز خرد شده

مراحل تهيه خورشت مرغ مجلسی
مرغها را به اندازه ای كه دوست دارید چهار يا هشت تكه كنيد يا اينكه فقط از ران يا سينه مرغ استفاده كنید که مجلسی تر است. تكه هاي مرغ را خوب شسته و كنار بگذاريد.
سرخ کردن مرغ: به تمام سطح مرغ نمک بزنید. در قابلمه ای روغن بریزید و مرغ ها را سرخ کنید. وقتی که زیر و روی مرغ ها کاملا سرخ شد از قابلمه خارج کنید و کنار بگذارید
مرغ سرخ شده: يك پياز را کاملا ريز خرد كنيد و در همان ظرفي كه مرغ را سرخ كرده ايد سرخ كنيد، سپس رب و فلفل و آبليمو را اضافه کنید و چند ثانیه ای تفت بدید.
پیاز و رب در حال تفت خوردن: سسی رو که درست کردید از قابلمه خارج کنید و باز مرغها را درون همون قابلمه بچینید و سس را روی مرغها بریزید. از بغل مرغها سه تا چهار ليوان آب هم اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید تا به جوش بیاد. بعد شعله را كم کنید تا هم مرغ ها کاملا پخته شوند و هم آب خورشت بخار شه و تنها حدود یک لیوان سس در انتهای پخت باقی بماند.